Mazda 323 F 1.6i GLX (1994)
Uitvoering | 323 F 1.6i GLX |
Bouwjaar | 1994 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Mazda 323F 1.6 Glx
Één woord: Super!
Ik was helemaal weg van mijn lang gezochte F-je, perfect weggedrag voor zijn bouwjaar en benodigde extra's (weinig): Geen ABS, boordcomputers, ESP, etc etc. Gewoon een oersterk blok welliswaar met stuurbekrachtiging
Helaas is mijn trots, door toedoen van iemand anders, totaal los. Dat krijg je als je op de snelweg twee keer met de auto over de kop gegaan. De veroorzaker is helaas doorgereden waardoor mijn schade niet verhaalt kan worden. De auto zit flink in elkaar, zelf ben ik er wonder boven wonder zonder problemen uit gekomen! Geloof het of niet, de auto rijdt nog prima. Het cassis (voornamelijk het dak) heeft zijn klappen gehad. Evenals de vooruit en zijschermen. Reparatie is helaas niet mogelijk omdat dit te kostbaar is. Zonder airbags en dergelijke luxe het er zo vanaf brengen is knap is mij verteld, net als hetgeen hoe de auto er na het ongeluk bij staat.
Voor een ieder die de koop van dit type in overweging neemt: Het zijn absoluut goede, fijne en veilige auto's.
Mede hierdoor wil ik perse dit type weer kopen!