Hyundai Matrix 1.6i GL (2001)

autoreview

Hyundai Matrix 1.6i GL (2001)
Hyundai Matrix 1.6i GL (2001)Hyundai Matrix 1.6i GL (2001)Hyundai Matrix 1.6i GL (2001)Hyundai Matrix 1.6i GL (2001)Hyundai Matrix 1.6i GL (2001)

Signalement

UitvoeringMatrix 1.6i GL
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001
KM-stand laatst45.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Ik kocht deze wagen nieuw nadat deze net uit was. Het model sprak mij erg aan en de dealer stond goed aangeschreven. na een stevige gesrpek over de inruil van mijn golf een goede prijs kunnen maken. Na 4 jaar stond er dus 45000 km op de teller zonder ook maar een enkel probleem (is natuurlijk niet zo vreemd met zo weinig KM per jaar). Het onderhoud was maar over die 4 jaar iets van 400 euro en daarna weer ingeruild voor dezelfde matrix maar dan automaat. Inruilprijs was perfect zeker als je bedenkt dat de banden aan vervanging toe waren. Aanschaf was op 10 gulden na 40 000,- en de inruil was na 4 jaar 11500 euro. Totaal incl onderhoud over die periode dus maar goed 7000 euro incl afschrijving. De hoge zit het comfort en de zeer goede ervaringen met de dealer
dus maar weer een Matrix. nadeel van de wagen is wel het hoge benzine verbruik maar dat komt natuurlijk ook vanwege de vele KM in de stad hiermee. (gemiddeld 1-10)

PROBLEMEN

Geen

helaas geen nieuws

 • 45.000 km

Geen toevoeging moet bij de nieuwe Matrix staan :-)

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens