Ford Mondeo Wagon 2.0 TDCi 130pk Platinum (2005)
Uitvoering | Mondeo Wagon 2.0 TDCi 130pk Platinum |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Mijn auto maakte bij een km. stand van 42000 km. bij het stationair draaien nog al wat lawaai. Bij de grote beurt (60.000 km.) bleek dat de krukaspoeli stuk was. Garantie was inmiddels 4 mnd verstreken. Ford wilde hier weinig van weten toen ik via de dealer om coulance vroeg. Mij werd 50 % geboden. Betekende voor mij een kostenpost van bijna €400,- Dealer was het met mij eens dat dit eigenlijk niet mocht voorkomen bij een auto van net 2 jaar oud en een kilometerstand van net 60.000. Ik vind dat Ford Nederland zich niet erg klantvriendelijk opstelt. Ik rijd een kleine 40 jaar Ford en dan overkomt je dit. Wie heeft een dergelijke ervaring met een Ford Mondeo 2.0 TDCi Wagon.
Defecte krukaspoeli bij een km.stand nog geen 60.000 km. Auto was in de begin fase niet correct uitgelijnd. Voorbanden waren scheef afgesleten en moesten na 25.000 km al worden vervangen. Het opnieuw balanceren kostte erg veel moeite.