Ford Focus Wagon 1.8 TDdi 90pk Ambiente (2000)

Ford Focus Wagon

UitvoeringFocus Wagon 1.8 TDdi 90pk Ambiente
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2003

Omdat onze vorige Ford nogal wat lastige mankementen vertoonde,heb ik in 2003 een ford focus 18tddi gekocht. Het was een ex-leaseauto met 110000 op de teller. Tot vorig jaar met 180000 km op de teller, was ik zeer tevreden met deze auto todat op de weg naar Zuid-Frankrijk de injectiepomp de geest gaf. De ANWB heeft de auto teruggebracht naar Nederland en daar is in de garage een nieuwe pomp geinstalleerd a 2000 euro. 2 maanden later viel de auto weer stil met weer problemen met de pomp de leverancier van de boschpomp heeft er en nieuwe pomp ingezet.
Dit jaar weer naar Zuid-Frankrijk geweest en op de terugweg trok de auto niet meer en maakte hij een geluid of ik in een Ford Transit reed. De monteur van de depanneur luisterde naar de auto en het eerste wat hij zij was ’injectiepomp Bosch defect, very bad pump’. De ANWB heeft wederom de auto teruggesleept en mijn garage heeft de auto meteen bij Bosch afgeleverd. Gisteren mijn auto teruggekregen Bosch heeft er nieuwe electronica ingezet en zij ’hopen’ dat het nu goed is, zij konden geen verklaring geven waarom de elekronika niet goed werkte. Ik ga nu op zoek naar een nieuwe auto maar zeker geen Ford diesel meer

Zie het eerdere verhaal en natuurlijk al een nieuw gaspedaal en er moet eigenlijk een niewe airbag computer in.

6,0

PRIVATE LEASE Ford Focus