Ford Focus Wagon 1.8 16V Flexifuel Futura (2008)
Uitvoering | Focus Wagon 1.8 16V Flexifuel Futura |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Ford Focus Wagon 1.8 Flexifuel Futura
Deze review na een jaar gebruik van de auto levert het beeld op van een betrouwbare, vlotte en ruime auto. Na een aantal jaren dieselen voor een benzinemotor gekozen die zijn werk stil doet. De karakteristiek is dat je redelijk schakellui kan rijden (ik zit er meestal alleen in), met meer mensen gaat prima, er passen er met gemak 5 in, met de nodige bagage. Met een caravan erachter miste ik het koppel van een diesel. In het dagelijkse gebruik leer je de rust van een benzinemotor en het comfort van de uitrusting (voorruitverwarming, verwarmde stoelen, regen en lichtsensor, navigatie) zeker waarderen. Flexifuel-en is er tot nog toe niet van gekomen, dientengevolge heb ik gemeend de service interval van 10.000 km niet te hoeven volgen. De Focus voelt als een sportieve wagen met een prima onderstel waarmee probleemloos grotere afstanden mee kunnen worden gereden. Het is niet de spannendste auto, vooral het interieur zou best wat 'design' kunnen gebruiken. Ten opzichte van mijn vorige auto (Vel Satis) was de overgang wel wat groot, maar economie is ook wat waard.
PRIVATE LEASE Ford Focus

Ford Focus 1.6-16V Titanium 5 deurs - ECC - CRUISE CONTROLE - VERWARMDE VOORRUIT + VOORSTOELEN - 17" LMV - PDC ACHTER - EL. RAMEN + SPIEGELS + BEST. STOEL - NAP - NL AUTO - APK T/M 13-01-2026 -
- 2007

Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6-16V Trend|156000KM|Airco|
- 2008

Ford Focus 1.6 Titanium | Lederen Bekleding | Full Options | Automatische airco | LM Velgen | Stoelverwarming | Navigatie
- 2008