Ford Focus Wagon 1.6 TDCi 90pk Futura (2008)

Ford Focus Wagon
Ford Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus WagonFord Focus - interieurFord Focus - interieur

UitvoeringFocus Wagon 1.6 TDCi 90pk Futura
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Toen ik een nieuwe leaseauto mocht uitzoeken, had ik de Ford Focus nog niet eens op het oog. Ik had een opel Corsa als voorloop auto en wilde een Opel Astra gaan leasen. Deze viel binnen mijn budget (niet teveel bijtelling, weinig Eigen bijdrage) en ik vond deze er erg mooi uitzien. Totdat ik de testrit ging maken. Ik werd al meteen erg onvriendelijk geholpen in de Opel garage (Driessen, Eindhoven) en de 1.3 diesel reed echt voor geen meter. De dag na de testrit vroeg een collega of ik een keer in zijn focus wilde rijden. Ik was meteen verkocht en heb deze meteen besteld.

8 januari heb ik mijn auto dan eindelijk opgehaald. Het was een eindje rijden(200 km), maar ik kon niet wachten todat hij zou worden afgeleverd. De auto is echt een waar genot! De stoelen zitten heerlijk (electrisch verstelbaar), warme billetjes (electrisch verwarmde stoel), de wagon stuurt enorm lekker, ligt lekker op de weg en voor zijn 1.6 90pk doet hij het errug goed (mijn referentie, ik heb ook een mitshubishi colt uit 88 gehad, die reed vergeleken met deze auto, voor geen meter).

Meteen de ingebouwde navigatie ingeschakeld op weg naar huis en deze heeft me veilig en snel naar huis toe gebracht. Nu rijd ik bijna dagelijks op en neer naar heerlen(100 km heen) en de auto doet lekker mee in het verkeer. 140km/u en de motor maakt nog steeds geen herrie, in tegenstelling tot de opel corsa die ik heb gehad.

Wat betreft de ruimte: ik verzuip er bijna in! een immens grote laadruimte, genoeg ruimte op de achterbank en achter het stuur kan ik lekker vrij bewegen.

tot nu toe nog geen

9,5