Dodge Journey 2.4 SE (2010)

autoreview

Dodge Journey
Dodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge Journey eerste beeldenDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge Journey

Signalement

UitvoeringJourney 2.4 SE
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf5 km
KM-stand laatst4 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Sinds januari 2010 in bezet van deze stoere Dodge gekocht bij Dodge Giva Den-Haag.Complimenten voor de service.Niet echt onder indruk van zij vermogen maar het rijd super.Hier voor een Volvo S40 2.0i gereden.Een echte verbetering.Volvo was ook oké,nooit probleemmen.Nu maar afwachten wat doet deze Journey.Nu met nog geen 4000 km gereden,geen probleemene.Ik moet wel zegen dat ik merk wat deze auto wil.Toeren.In de stad bij 55-60km/h in zijn 4 doortrekken vloeiend... niet echt zonder stotteren en het lijkt ook dat wil inhouden.Ik moet naar 3de om een goede koppel te creëren.Echt sprinten ziet er niet in.Motor is te licht voor deze auto.Ik heb wel achteraf sportvelgen zelf gekocht want wat Dodge aanbied is niet echt veel.Sportvelgen,moeilijk te vinden.Deze zomervakantie zal deze Dodge moetten bewijzen wat hij kan en over comfort gesproken.Naar Roemenie,Hongarije,Tsjechië Duitsland en weer terug naar huis ik denk,ruim 5500Km in een maand tijd.Nu nog geen negatieve punten.
Wordt vervolgd....

VERVOLG OP MYREVIEW

 • 22.456 km

En zoals beloofd kom ik nu met een evaluatie van mij ervaring in deze Dodge Journey.Ik heb inmiddels 22.456 km gereden zonder enkele probleem.Zelfs met de afgelopen winter Journey heeft zonder moeite uitsteekend goed gedaan.
Over dat inhouden bij doortreken bij lagen snelheid,is het nu niet meer.Er is een update voor de motor management software.Bij de dealer met eerste beurt gelijk uitgevoerd.Nu vloeiend doortreken zoals het moet.Benzine gebruik is ook niet erg hoog voor deze auto.Gemiddeld 10L/100 km,over deze periode.Redelijk.Ik heb wel problemen met de muziek installatie MY GIG .Een super installatie maar, na nog geen jaar was mij radio niet meer te bedienen en ook geen ontvangst.Cd ,Dvd en opgeslagen muziek was oké,ook inparkeer kamera.Zelfs een upgrade heeft niet geholpen.In garantie periode dus een nieuwe erin gezet.Deze nieuwe installatie is in November 2010 gemonteerd in mij auto.Nu in Mei 2011 heb ik het ZELFDE probleem.Hij doet weer niet.Moet weer bij de dealer.Volgt nog...

Fabrieksgarantie verlopen

 • 29.533 km

En zo als beloofd een vervolgd op mij voriggen review.Ik had echt pech met mijn audio installatie uit de Journey want ook de tweede was naar 5 manden stuk.Het zelfde verhaal.Vastgelopen op een muziek zender en je kon echt niks meer bedienen en uit eindelijk deed niks meer.Weer onder garantie vervangen maar deze keer heb ik een 2011 model.Veel beter.Doet goed(nog wel).Geen gekken dingen mee gemaakt,ik ben nogsteeds blij mee,super auto.Net een week voor dat garantie zal aflopen,ga ik bij de Dealer ivm een kleine tik die je kon ook voelen in de stuur bij optrekken anders niet maar dat af en toe.Een test rit met monteur van Dodge en naar een kleine 10 minuutjes rijden(ik en de monteur),gat Journey in de werkplaats voor verder onderzoek.Stuurkolom moest vervangen worden!!!!Je praat al gouw over 1050 euro ex btv en montage.Onder garantie is vervangen.Gelukkig was ik net op tijd hiervoor want,zeg dealer:gebeurt het nooit.
Dat zal wel....zal je maar gebeuren.
Verder niks verandert,benzine gebruik is het zelfde,geen extra gekken geluiden in interieur tijdens de rijden etc.
Later volg nog een updaten.

Dodge Journey is verkocht

 • 65.000 km

Veel plezier gehad met deze Journey tot de laste kilometer. Ik heb de auto verkocht(ingeruild) met maar 65000km gereden. Op en top auto, nooit een storing of een defect in 5 jaar. Erg tevreden. Airco was al ruim een jaar defect. Ergens een lek. Ik moest hem om de 6 manden vullen. Inruilen is.... afschijven. Na 5 jaar met deze km staand kreeg ik maar 12500 ervoor maar wel een nieuwe auto van 31000 gekocht. Ach ja. Ik blijf Amerikaans rijden in een net nieuwe
JEEP RENEGADE Open edition, Oranje met zwarte dak. Beetje Italiaanse tientje van Fiat en Hollandse onderstel van KONI. Later volgt een update van Jeep.
Journey raad ik aan al betrouwbare familie auto .

JEEP RENEGADE OPENING EDITION

 • 4 km

Besteld in November 2014 en dan wel geduld hebben tot 10 Januari 2015.....is niet makkelijk. Wel de moeite waard en naar mijn verwachting. Ik heb al 300 km gereden bijna, ja ik kan nu niet veel over zegen alleen dat erg goed rijd en stuurt, weinig last van windgeruis zelfs boven 160km/h :)
, trekt goed op schakelt soepel en is stabiel in de bochten. Geen min punten althans nog niet. Later volgt meer ervaringen.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens