Dodge Journey 2.0 CRD SXT (2008)

autoreview

Dodge Journey
Dodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge Journey eerste beeldenDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge JourneyDodge Journey

Signalement

UitvoeringJourney 2.0 CRD SXT
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2009
KM-stand bij aanschaf10.570 km
KM-stand laatst45.998 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Het afscheid

 • 45.998 km

Vandaag afscheid genomen van de Dodge. Het was een fijne auto, vooral voor de kinderen, vanwege het hoge vermaakgehalte.
Maar had ook tekortkomingen. Op onverklaarbare wijze stotterde de motor soms bij wanneer bij constante snelheden werd gereden.
Het gemiddelde verbruik ligt met 9,1 l/100 km te hoog voor een 140 pk diesel, terwijl ik toch veel lange stukken rijdt, en me redelijk aan de max. snelheid houdt. De auto is een typische lange afstandskruiser. Geen olieverbruik.
Om onbekende redenen werd het luchtfilter erg snel vies, en is tussen beurten door vervangen. Dit was direct te merken in verleis aan motorvermogen.
De bestuurdersstoel is bij 45000 km kapot en doorgezakt.
Resterende bagageruimte met 7 stoelen omhoog is wat klein.
Weggedrag in de sneeuw, zelfs met zomerbanden is erg goed.
ABSOLUUT prijzenswaardig: Het MyGIG entertainment system, navigatiesysteem en de achteruitrijdcamera.

3,0
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens