Citroën DS5 Hybrid4 Business Executive (2014) #2
Versnellingen | 6, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
verslag
Na 41000 km is deze auto mij enorm gaan tegenstaan. De auto is ontzettend mooi om te zien. Alleen de rij ervaring die ik inmiddels heb opgedaan is zeer teleurstellend. De automaat in deze auto is waardeloos. Zowel op lange afstanden als bij korte ritten. Je voelt elk verzet na 1-2 seconden overgaan met een knarsend geluid, is een euvel blijkbaar.
Dit is voor mij de laatste keer dat ik een citroen heb gekocht. De techniek zit naar mijn idee zeer knullig in elkaar, de opgave van 30 km volledig electrisch te kunnen rijden is totaal misplaatst. Ik rijd hooguit 500m electrisch. Al met al geen aanrader....
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Citroën DS5 2.0 Hybrid4 Business Executive Aut.| Panorama | Massage | Head-Up | Stoelverwarmd | Sportstoelen | Trekhaak | Historie
- 2012

Citroën DS5 1.6 THP Business Executive | Achteruitrijcamera | Boordcomputer | Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
- 2015

Citroën DS5 1.6 e-HDi So Chic Aut. Pano|Leder|Navi|Cam|HUD|Denon|LMV