Citroën DS5 Hybrid4 Business Executive (2014) #3

autoreview

Citroën DS5 Hybrid4 Business Executive (2014)

Signalement

UitvoeringDS5 Hybrid4 Business Executive
Versnellingen6, Semi Automaat
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2016
KM-stand bij aanschaf110.000 km
KM-stand laatst120.000 km
Lezerswaardering: 44%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mooie auto slechte kwaliteit en service

 • 120.000 km

Wat een mooie auto. Looks gaan voor praktische zaken.
Maar wat heb ik een spijt!
Het betreft Hybride, welke zuinig zou moeten rijden.
Helaas 1 op 16 als ik op gaspendaal let.

Maar grootste ergenis zit hem in de NIET service van Citroen.
Auto was 2 jaar en 2 maanden oud toen 2 ledjes van 3de remlicht uitvielen Citroen zegt "Buiten garantie dus jammer, 193 euro alstublieft. Mijn reactie is laat maar zitten, ik zie het zelf niet en 3de remlicht, kan ik ook zonder. Krijg ik als reactie van dealer, Nee meneer 3de remlicht is verplicht en moet werken als die aanwezig is!
Na 1 week klapt mijn linker spiegel niet meer in, Tijdens open en dicht doen van slot, gaan spiegels in/uit, als het goed is. Bij mij dus ineens niet meer en dat rijdt best lastig.
Dus weer naar Citroen, Ja vervelend meneer, motortje is kapot € 310 om dit te fixen.
Nu wordt ik echt minder vrolijk en vraag coulance bij Citroen, die verschuilen zich achter dealer en dat ze zgn mijn onderhoudshistory vanaf daar niet kunnen zien!.
Ik heb de auto zelf 2 maanden, maar heb al spijt!
Moraal, betaald je baas de kosten, heb je een mooie auto. Moet je zelf betalen, verwacht geen coulance maar belachelijke kosten.
Mijne komt binnenkort weer te koop denk ik. Ik vind auto's leuk, mag ook best iets kosten, maar LEDlampjes die binnen 2,3 jaar defect gaan en dan 193 kosten......

CITROEN laat hier echt steken vallen. Of moet ik zeggen DS, want DS wil zich onderscheiden van Citroen, nou kwa prijzen doen ze dat, nu de service nog!

2,8
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (8)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens