Audi A6 Avant 2.4 5V (1999)
Uitvoering | A6 Avant 2.4 5V |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Na lang kijken vonden we het model a6 avant wel een heel erg mooie auto.
We zijn een profrit gaan maken en die beviel uitstekend.
Na inspektie van onze a6 bij een collega monteur kwam hij tot de conclusie dat we een goede auto gekocht hadden voor dat bouwjaar en die km stand.
De eerste reparatie kwam al vrij snel.
Toen we de audi kochten gaf hij al aan dat hij een beurt nodig had...meteen een grote laten doen.
Deze viel wat duurder uit dan verwacht omdat er van die longlife bougie's ingaan die dus wat prijziger zijn.
Al met al waren we met een kleine 300,- klaar.
Bij km stand 230.ooo hebben we de kleppendekselpakkingen laten vervangen omdat er een olielucht in de auto hing als we stilstonden met lopende motor.
Dat is geen frisse lucht dus maken laten.
Een reparatie van bijna 125,- wat me meeviel aangezxien het 2 pakkingen zijn en er behoorlijk wat af moet om erbij te komen.
Na vele km en weer wat maanden verder kwam de volgende reparatie die ik eigenlijk uitgetsled had ivm de kosten.
Bij aankoop (de beurt eigenlijk) bleek de karterontluchtingsslang poreus te zijn (euvel), maar met wat krimpkous heb ik dit uitgetsld totdat de echte kou kwam en hij op 4 plaatsen brak.
Stom plastic slangetje van bijna 100,- (wel zelf gemonteerd dan).
We rijden supergraag in de auto en hij rijd echt perfect en heerlijk.
Lange stukken zijn geweldig.
Vorige week bij km stand 242.ooo hebben we in aken de schokdempers rondom laten vervangen.
Waarom aken?
Hier bij onze audi dealer vroegen ze minimaal 1000,- en in aken (net 16km rijden) vroegen ze bij audi 580,-
Dus u begrijpt het wel.....
Bij het ophalen van de audi was hij ook nog eens netjes gepoets, niets dan lof dus.
Het enige minpunt vind ik wel dat de onderdelen relatief duur zijn, maarja hopelijk gaan ze ook weer lang mee dan.
De avant is de auto van mijn vrouw en ondanks dat ze hem toch vaak te groot vind wil ze hem toch niet kwijt.
Als het aan mij ligt rijden we hem op.
Minpunten dus:
-dure onderdelen
-niet echt zijnig, maar wat wil je met zo'n grote auto
Pluspunten:
-mooi model
-alle luxe
-heerlijke reiswagen
-waardevast
-kwaliteit
PRIVATE LEASE Audi A6

Audi A6 Avant 4.2 V8 QUATTRO LEDER/ECC-AIRCO/CRUISE.C/BOSE
- 2000

Audi A6 Limousine 2.4 5V Advance Automaat Clima Trekhaak NL Auto NAP
- 1998

Audi A6 Limousine 2.5 V6 TDI quattro Advance | NL & NAP | In nieuwstaat | UNIEK | AUTOMAAT | Nappa Lederen Bekleding
- 2000