Audi A5 Sportback 2.0 TFSI CNG 170pk (2018)

autoreview

Audi A5 Sportback 2.0 TFSI CNG 170pk (2018)

Signalement

UitvoeringA5 Sportback 2.0 TFSI CNG 170pk
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2018
KM-stand laatst100.000 km
Lezerswaardering: 14%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

CNG ramp

 • 100.000 km

Na 70.000 km (-2 j oud) gaf de wagen aan dat het oliepeil tot het minimum was gezakt en er een litertje olie bij moest. Na 1000 km terug enz… Na heel wat bijvullen en meten werd vastgesteld dat het om de kleppen ging. Die waren volgens de dealer te dun gemaakt en door de roetaanslag op de kleppen kon de olie in de verbrandingskamer om zo voor het abnormaal verbruik te zorgen. Nieuwe kleppen onder garantie en tot 90.000 km ging alles goed. Jawel terug hetzelfde alarm en fenomeen 1L/1000km. De dealer heeft dan terug het probleem opgelost (-3j en binnen garantie) tot de wagen 100.000 km op de teller had en hetzelfde fenomeen bij de jaarwisseling kreeg. We hebben een afspraak met de dealer om dit euvel opnieuw te verhelpen. Inmiddels hadden wij al een nieuwe wagen BMW 3 gekocht en laten wij die A5 CNG achter voor wat hij is en nog kan betekenen voor een ander.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Audi A5

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens