Audi A5 Sportback 2.0 TFSI 190pk sport (2017) #2

autoreview

Audi A5 Sportback
Audi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 SportbackAudi A5 Sportback

Signalement

UitvoeringA5 Sportback 2.0 TFSI 190pk sport
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017
KM-stand laatst90.000 km
Lezerswaardering: 12%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Middelmatige kwaliteit

 • 90.000 km

Qua afwerking is de A5 echt top, zeker vergeleken met de BMW 4 die ik er voor had.
Het rijplezier is echter niet te vergelijken. Rijdt degelijk, ook op de autobahn, maar wel heel saai. S-line onderstel voegt niets toe, behalve gestuiter. Automaat laat steken vallen, met name met terugschakelen.
Na 3 jaar toch wel probleempjes gehad. Ramen die blijven hangen, boordcomputer die raar doet, dat soort dingetjes. Dat doet BMW dan weer beter.
Meest subjectief van allemaal: wel nog steeds een van de mooiste auto's in zijn klasse.

2,0
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  1
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Audi A5

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens