Audi A4 Avant 1.9 TDI 90pk (1998)
Uitvoering | A4 Avant 1.9 TDI 90pk |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 1998 |
Ik heb deze wagen aangekocht in 98. Vroeger had ik steeds met honda"s gereden maar ik wou eens wat anders, en een diesel...
Ik viel direct voor de perfecte afwerking en de goede diesel... ik reed met de 110 en de 90pk TDI waartussen ik heel weinig verschil voelde.. dan maar voor de 90 gekozen.
Deze 90pk presteert trouwens enorm goed voor zijn beperkte vermogen... zelf klokte ik hem op 11.4 naar honderd! En het verbruik is gewoon zielig weinig, met moeite 6 liter. Een ietsje minder punt is dat de motor wat luidruchtig bij koudstart kan zijn en dat hij wel wat last durft hebben van windgeluiden op hogere snelheden.
Maar voor de rest echt een prachtige wagen die ik aan iedereen kan aanraden!
Klein probleem met centrale vergrendeling(garantie)
Piepend geluidje van armsteun(heel vlot vervangen door dealer)
Voor de rest zeer betrouwbare auto

Audi A4 Limousine 1.6 Advance Ecc Xenon Stuurbekrachtiging Lm Velgen Youngtimer***APK t/m 3-9-2025***
- 1999

Audi A4 Limousine 1.6 Advance Clima, Cruise control, Lichtmetalen Bij de verkoop van gebruikte voertuigen door CD-Cars wordt geen standaard garantie verstrekt. De koper aanvaardt het voertuig in de staat waarin het zich bevindt op het moment van aankoop, Vo
- 1998

Audi A4 1.8 5V TURBO QUATTRO / 100% ONDERHOUDEN / NL AUTO