Audi A4 Avant 1.8 5V Turbo quattro (2000)
Uitvoering | A4 Avant 1.8 5V Turbo quattro |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Audi A4 Avant 5v Turbo Quattro
Heb Deze auto een paar weken geleden gekocht was zeker meteen verkocht.
Van te voren al naar vele andere wezen kijken maar der waren er niet veel van met leren bekleding want, wou dat wel hebben ivm. me werk.
Deze auto zien staan en meteen wezen kijken hij stond net 1 dag op internet.
Het is heel anders als mijn vorige dat was een Audi A4 1.6 van 1998. Deze heeft zoveel meer power maar dat merk je ok wel aan de pomp als je de turbo een paar keer hebt laten werken. Als je je kan beheersen kan deze auto toch ook wel zuinig zijn hoor.
Tot nu toch nog helemaal geen problemen gehad.
Hoop er nog heel wat kilometers mee te kunnen maken.
Verkoop Audi A4 Avant 5v Turbo Quattro
Met veel pijn in me hard heb ik nu mijn Audi verkocht. Nooit niks apparts mee gehad op de gewone narmale beurten na dan.
Ben zo tevreden over het merk Audi dat ik nu opzoek ben gegaan naar een (wat zuinigere) andere auto en waar we al snel op uit kwamen was een Audi A3 1.6 uit 2005 met een nogal behoorlijke prijs. Na een nachtje slapen toch ook maar is gaan kijken naar een Volkswagen Golf en die dus tegen gekomen in Oisterwijk.
Toch maar besloten om van me Audi-geloof af te stappen en weer over te gaan op Volkswagen.
Gelukkig heb ik me Audi kunnen verkopen aan een liefhebber voor deze auto en weet zeker dat ie er een goede koop aan heeft gedaan en dat ie er nog flink wat prachtige en vlugge kilometers bij kan schrijven.
Vrijdag kan ik me Golf ophalen dus zal daar ook wel weer een Review over schrijven.