Audi A4 Avant 1.6 (1998)

autoreview

Audi A4
Audi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 - interieurAudi A4

Signalement

UitvoeringA4 Avant 1.6
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf1998
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 0%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

De Audi A4 Avant is weliswaar een stationcar maar, gezien de perfecte afwerking en de enigszins beperkte ruimte, niet echt bedoeld om als lastezel te dienen. Ten opzichte van de A4 sedan heeft de A4 Avant echter net die extra gebruiksmogelijkheden, die hem zeer geschikt maken voor een gezin met 2 kinderen.
Als gevolg van de in mijn ogen meer dan uitstekende afwerking zijn er nu, na ruim 4 jaar gebruik, eigenlijk nog geen sporen van slijtage te vinden.
De motorisering met een 1.6 liter motor lijkt wat aan de krappe kant, in de praktijk ervaar ik de qua geluidsproductie rustige en soepele 1.6 motor echter niet als onderbemeten.

PROBLEMEN

De door mij bereden Audi A4 Avant heeft tot nu toe geen enkel technisch of ander probleem opgeleverd. Mede hierdoor worden door mij ook de kosten van onderhoud als zeer gunstig ervaren.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Audi A4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens