Audi A3 1.9 TDI Ambition Pro Line (2005)
Uitvoering | A3 1.9 TDI Ambition Pro Line |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Sinds maart van dit jaar (2008) in het bezit van een Audi A3 diesel en nog werkelijk waar geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Ik had nog nooit Audi gereden maar vond het al wel jaren mooie auto,s en nog steeds overigens.
Mijn Audi ligt heerlijk in de bochten, heeft een fantastische wegligging en ook belangrijk hij zit heerlijk. Vooral het leren stuur vind ik heerlijk veel grip hebben. Ik pak mijn auto dan ook regelmatig op de zondagmorgen als het wat rustiger is op de weg om gewoon een stukje ff flink door te trekken.
Maar ook als de kinderen mee moeten valt het met de ruimte achterin helemaal niet tegen en kan ik zelfs de kinderwagen nog vrij eenvoudig kwijt in de kofferbak.
Mooi aan de Audi:
- interieur blijft helemaal top eruitzien
- De neus, als ik eenzelfde audi in mijn achterruikijkspiegel zie blijft dat toch wat hebben!
- Wegligging en het sportieve rijden.
- Ik vind hem erg zuinig, haal er als ik er mee naar mijn werk rijd 1:18 mee.
Minpunten:
- Geen bekerhouder, toen ik hem kocht totaal niet opgelet, maar vind dit wel irritant als ik een langer stuk moet rijden.
Bij aankoop heeft de auto een grote beurt gehad. Hij kwam uit de lease dus was ook wel toe aan zijn beurt bleek uit de boekjes. Toen zijn er o.a. 4 banden vervangen, nieuwe remschijven opgekomen en werd preventief de luchtmassameter vervangen.
Tot op heden alleen een keer de accu moeten vervangen, maar dat kan met alle auto\'s gebeuren en dat viel voor mij gelukkig nog onder de garantie waardoor je er toch wat makkelijker overheen stapt.