Alfa Romeo GTV6 2.5 (1983)

autoreview

Alfa Romeo GTV6 2.5 (1983)
Alfa Romeo GTV6 2.5 (1983)Alfa Romeo GTV6 2.5 (1983)Alfa Romeo GTV6 2.5 (1983)Alfa Romeo GTV6 2.5 (1983)Alfa Romeo GTV6 2.5 (1983)

Signalement

UitvoeringGTV6 2.5
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1983
Jaar van aanschaf2003
KM-stand bij aanschaf60.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Mijn GTV6 2.5 is een lang vervulde droom. Toen ik 18 werd, ben ik nogal wat wezen kijken naar deze Alfa. Altijd waren ze verroest en verrot en mechanisch mishandeld.
Dit is altijd de reden geweest hem niet te kopen. 15 jaar lang aldoor wezen kijken en overwegen doe ik het wel en niet en in 2003 (een beetje gedwongen door m’n mooie vrouw) heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en het gedaan en tot nu toe geen spijt gehad.
Hij is prachtig en gaaf. Rijdt meer dan geweldig, vreselijk strak sturend als een kart door de bocht en een heerlijk roffelend geluid als we de berg op gaan.
We zijn er nu 1x mee op vakantie geweest en geen problemen en dit jaar gaan we er weer mee op vakantie naar Italië.
Jammer dat ze dit niet meer maken.

PROBLEMEN

Geen
Te weinig kilometers wellicht, en ik heb een goede gekocht na 15 jaar zie je de verschillen wel een beetje.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens