Alfa Romeo GTV6 2.5 (1983)

Alfa Romeo GTV
Alfa Romeo GTVAlfa Romeo GTVAlfa Romeo GTVAlfa Romeo GTVAlfa Romeo GTV

UitvoeringGTV6 2.5
Bouwjaar1983
Jaar van aanschaf2003

Mijn GTV6 2.5 is een lang vervulde droom. Toen ik 18 werd, ben ik nogal wat wezen kijken naar deze Alfa. Altijd waren ze verroest en verrot en mechanisch mishandeld.
Dit is altijd de reden geweest hem niet te kopen. 15 jaar lang aldoor wezen kijken en overwegen doe ik het wel en niet en in 2003 (een beetje gedwongen door m’n mooie vrouw) heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en het gedaan en tot nu toe geen spijt gehad.
Hij is prachtig en gaaf. Rijdt meer dan geweldig, vreselijk strak sturend als een kart door de bocht en een heerlijk roffelend geluid als we de berg op gaan.
We zijn er nu 1x mee op vakantie geweest en geen problemen en dit jaar gaan we er weer mee op vakantie naar Italië.
Jammer dat ze dit niet meer maken.

Geen
Te weinig kilometers wellicht, en ik heb een goede gekocht na 15 jaar zie je de verschillen wel een beetje.