'Veel te veel subsidie op elektrische auto's'

4.000 euro subsidie en 300 km/h rijden in Duitsland: AutoWeek Podcast

Renault Zoe

Een nieuwe aflevering van De Uitlaat.

Een nieuw jaar en een nieuw initiatief. AutoWeek start zijn eigen podcast: De Uitlaat. In navolging van het succes van de Achteruitkijkspiegel leek het ons leuk eens wat dieper in ons werk te duiken en een podcast geeft ons de tijd om wat uitgebreider op dingen in te gaan. Deze week bespreken Marco en Roy de subsidiepot voor EV's die wel erg snel leeg was, wagenziekte als passagier en Marco viert het lid worden van de 300+-club.

Luisteren kan uiteraard hieronder, maar je vindt ons ook in Apple Podcast, Spotify, TuneIN,Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. We mikken er vooralsnog op zo'n twee keer maand live te gaan. Fijn voor lange stukken in de auto of tijdens saai werk.

Laat in de comments weten wat je ervan vindt of bepaalde suggesties hebt waar we het een keer over moeten hebben. Vragen of input via Twitter kan via #AWUitlaat. Veel luisterplezier!

Lezersreacties (175) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.