Prijzen vernieuwde Kia Niro bekend

Aangescherpte Hybrid én Plug-in beprijsd

Kia Niro Hybrid en Plug-in Hybrid
Kia Niro Hybrid en Plug-in HybridKia Niro Hybrid en Plug-in HybridKia Niro Hybrid en Plug-in HybridKia Niro Hybrid en Plug-in HybridKia Niro Hybrid en Plug-in HybridKia Niro Hybrid en Plug-in Hybrid

Op de beursvloer van Genève stelde Kia de vernieuwde Niro Hybrid en Niro Plug-in Hybrid aan de wereld voor. Nu is ook bekend wat ze gaan kosten.

De vanafprijs van de aangescherpte Niro Hybrid is vastgesteld op € 28.995. Voor dat bedrag krijg je de ComfortLine-uitvoering. Hoger op de lijst staat de tijdelijk leverbare Hybrid Edition, een € 29.995 kostende variant die standaard op 16-inch lichtmetaal staat en zaken heeft als parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een automatisch dimmende binnenspiegel én half-lederen bekleding. De lijst met reguliere uitvoeringen kent verder de Dynamic Line (€ 30.995), de DynamicPlusLine (€ 33.745) en de ExcecutiveLine (€ 36.745).

Liever de Niro Plug-in Hybrid? Dan valt er minder te kiezen. Kia levert deze Niro PHEV alleen als DynamicLine en als DynamicPlusLine. Op hun prijskaartjes zijn bedragen van respectievelijk € 36.195 en € 37.695 geschreven. Bestellen kan per direct. Zowel de Niro Hybrid als de Niro Plug-in Hybrid staat vanaf juli bij de dealers.

Aangescherpt

Ten opzichte van de Niro's van voor de facelift, zijn de aangepaste versies te herkennen aan hun nieuwe bumpers, gewijzigde grille en aangepaste koplampen. Ook achterop is nieuwe verlichting en een herziene bumper te vinden. Ook het interieur is gemoderniseerd.  Kia zegt hoogwaardiger materialen toe te passen en het merk werkt de boel af met glanzend zwarte of zilverkleurige en satijnchromen details. Nieuw is het optionele 10,25-inch display en het 7-inch scherm in het instrumentarium. Een 8-inch display op de middenconsole en een 4,2-inch tft-scherm zijn standaard. Optioneel levert Kia nu schakelflippers achter het stuur om de zestrapsautomaat mee te bedienen. Die automaat moet nu sneller werken dan voorheen.

Nieuwe veiligheidssystemen komen onder andere in de vorm van Lane Following Assist, een systeem dat we al kennen van de e-Niro. Aan de aandrijflijnen wordt verder niet gesleuteld. De Niro Hybrid behoudt zijn 1,56 kWh grote accupakket, terwijl de Plug-in Hybrid zijn energie blijft putten uit een 8,9 kWh tellend exemplaar.

PRIVATE LEASE Kia Niro

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum