Dit is de nieuwe Renault Clio!

Dit is de nieuwe Renault Clio!
Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!Dit is de nieuwe Renault Clio!
Renault heeft de eerste informatie vrijgegeven van de nieuwe Clio. Het model is aan alle kanten flink gegroeid en wordt eind september bij de dealers verwacht.

Renault heeft de eerste informatie vrijgegeven van de nieuwe Clio. Het model is aan alle kanten flink gegroeid en wordt eind september bij de dealers verwacht.

De Renault Clio III is 3,99 m lang; 17 meer dan het huidige model. De breedte is 1,76 m; 7 meer dan de Clio II en 1,49 m hoog; eveneens 7 cm meer dan het huidige model. De wielbasis kreeg er 10 cm bij waarmee die nu 2,57 m is. De kofferruimte nam met 33 liter toe zodat er nu 288 liter bagage mee kan.
Wanneer de Clio op de markt komt, zal die leverbaar zijn met een benzinemotor 1,2-liter motor met 65 pk en eentje met 75 pk. Daarnaast is er een 1,4-liter met 100 pk en even later wordt het programma aangevuld met de 1,6-liter met 110 pk die desgewenst met automaat leverbaar is. In april of mei van 2006 verschijnt een 2,0-liter versie die rond de 140 pk levert.
De 3 dieselmotoren zijn allemaal een 1,5-liter dCi; de zwakste heeft 68 pk, daarna volgt een variant met 86 pk en de krachtigste, met 105 pk, volgt enige maanden later. Standaard is die gekoppeld aan een 6-versnellingsbak.
De nieuwe Renault Clio kan worden voorzien van zaken als meesturende koplampen, ESP en een licht- en regensensor. Voor het eerst in de klasse van de Clio zullen ook een bandenspanningscontrolesysteem en een handsfree kaart -  waarmee de auto zonder sleutel kan worden ontgrendeld en gestart - leverbaar zijn.
Aan het einde van september staat die nieuwe Renault Clio bij de Nederlandse Renault-dealers. De prijzen zullen zo rond de 13.000 euro beginnen en in het algemeen iets lager zijn dan de bedragen voor een vergelijkbare Modus. Op de autoshow in Frankfurt, in september van dit jaar, zal Renault een Sport-versie van het nieuwe model presenteren. Het is de bedoeling dat ook de nieuwe Clio een carrière op het circuit tegemoet zal gaan.

PRIVATE LEASE Renault Clio

Arval
Renault Clio TCe 90 Evolution (5D/5H)
€ 365
 
Alphabet
Renault Clio TCe 90 Equilibre (5D/5H)
€ 419
 

Gerelateerde forumtopics