Volvo S80 2.4 170pk (2004)

autoreview

Volvo S80 2.4 170pk (2004)

Signalement

UitvoeringS80 2.4 170pk
Versnellingen5, Automaat
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf190.000 km
KM-stand laatst210.000 km
Lezerswaardering: 59%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

De eerste paar maanden met mijn "droomauto"

 • 210.000 km

Een Volvo S80 heb ik altijd te groot en natuurlijk te duur gevonden. Na 10 jaar met goede ervaring in een Volvo S40 te hebben gereden en daarna in een S60 waar ik de achterruimte te krap vond, heb ik die S60 in geruild voor een S80. Die S60 en S80 waren motorisch herzelfde en voorin waren het in feite identieke wagens. Maar voor die achterruimte is het toch die S80 geworden en na het eerste jaar ben ik erg tevreden. Bij mijn eerste APK-beurt bleek hij voor weinig kosten o.k. te zijn en met een stel nieuwe voorbanden kan ik er weer tegen aan. Die 5-cilinder motoren vind ik fantastisch en ze zouden erg sterk zijn dus ik heb vertrouwen in de naaste toekomst. Tot nu toe geen troubles en het rijden is een feest. Ik heb spotify erin gefrutseld en met mijn lievelingsmuziek door die goede speakers kan ik zo naar het eind van de wereld kunnen rijden...... Ik ben 84 en mijn Volvo zo'n 16 jaar. Allebei oud dus, maar ik hoop toch dat mijn vrouw en ik en deze Volvo nog heel wat kilometers zullen consumeren, als Corona het toelaat.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (6)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens