Volvo 850 2.5i (1994)

Uitvoering850 2.5i
Bouwjaar1994
Jaar van aanschaf2002

een limousine

De Volvo 850 die ik kocht was een donkergroene sedan op gas. Volgens dhr. Snijders (Volvodealer uit Oldenzaal), waarmee ik een proefrit reed, is dit een auto die je jezelf moet gunnen. Ik ben er mee op en neer naar het werk gereden, in april richting Spanje en daarna heb ik er toch weer snel afstand van gedaan. Ik wilde met jongste dochter en haar vriendin naar Zuid-Frankrijk en dacht daarvoor een (nog) grotere auto nodig te hebben. Achteraf gezien was dat niet echt nodig, ik nam een tentwagentje van mijn broer mee, waardoor er niet veel bagage in de auto hoefde te worden geladen. Wel had ik de airco gemist, het was warm en de actieradius van de Volvo op gas was niet geweldig. Wel een prima auto gebleken.

3,8

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens