Volkswagen Touran 1.2 TSI BMT Trendline (2012)
Uitvoering | Touran 1.2 TSI BMT Trendline |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
tevreden gebruiker
Na jaren een Mazda 2 te hebben gereden werd het vanwege gezinsuitbreiding een volkswagen touran. Ik rij er nu een maand mee en ben tot nu toe een tevreden gebruiker. Hij rijdt erg lekker, het comfort is erg fijn en het voordeel is dat je wat hoger zit en met het vastzetten van de kinderen is dit toch erg handig. De kinderen kunnen vanwege de grote ramen fijn naar buiten kijken. Kinderwagen past er prima in en een dagje IKEA gaat ook goed! Wel lekker met 600 liter bagageruimte.
De auto staat nu bij de dealer vanwege het trillen/schudden van de middelste stoel achterin. De banden worden gebalanceerd en uitgelijnd. Verder zit er nog een rateltje in de achterklep en daar wordt naar gekeken. Dit valt onder de garantie
Ik moet alleen even wennen aan de wegenbelasting (60 euro) brandstofkosten. Ben in anderhalve maand toch 83 euro kwijt en in mijn mazda 2 tijd lag dat toch wat lager.
Ik ben een vrij zuinige rijder en rij nu 1 liter op 14,45 euro. ik rij gecombineerd snelweg en binnendoor en wat korte stukken.
- Betrouwbaarheid4

Volkswagen Touran 1.9 TDI - Dacia Lodgy dCi 90 - Renault Espace 3.0 dCi V6

Rij-impressie Volkswagen Touran 1.2 TSI

Kia EV9 in detail: Level 3-autonomie, 828 liter ruimte

Geen Autosalon in Brussel in 2024

Opel belooft spannend nieuws: meer van de Manta?