Volkswagen Polo 1.4 75pk Comfortline (2002)
Uitvoering | Polo 1.4 75pk Comfortline |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Het is een leuke auto en hij bevalt mij verder heel goed. Motorisch is de auto perfect en doet het goed. Na 8.000 kilometer was de auto een fles olie nodig. Airco is prettig in de auto en de auto heeft heel veel opberg mogelijkheden, o.a. onder de voorstoelen.
Ook met meerdere personen is het prettig rijden in de Polo. Ik heb als extra airco en mistlampen voor. Voor de rest zitten er leuke dingen op, zoals de leeslampjes voor en achter in de auto, boardcomputer, regensensor, etc.
De wisserbladen zijn voor en achter direct vervangen, want ze trokken strepen.
1. Joelend geluid als ik de airco van de auto aan heb.
2. Er worden altijd gaten gemaakt in de bekleding van de stoelen, zodat de pinnen van de hoofdsteunen in de stoelen kunnen zakken. De gaten worden dan afgedekt met een rond schijfje. Die gaten zijn zo groot dat ze buiten de dop zichtbaar zijn. De gaten zijn dus te groot uitgesneden. Dit heeft natuurlijk na een poos het gevolg, dat de gaten groter worden, want door het zitten in de stoelen wordt de bekleding naar beneden getrokken. Gevolg: Gaten worden dan nog groter en gaat de bekleding misschien wel rafelen.
Hebben meer Polo rijders last van deze ’kwalen’?