Volkswagen Polo 1.4 (1997)
Uitvoering | Polo 1.4 |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Volkswagen Polo '97
Ik reed een tijdje in een mini autootje en het was tijd voor iets degelijkers. In mijn (studenten)geval kom je dan aan bij bijvoorbeeld zo'n Polo'tje. Ik zocht een betrouwbare auto, die niet bij elk zuchtje wind van de snelweg af werd geblazen en dat doet de Polo dan ook niet. Mijn eerdere auto's, een Twingo en een Cinquecento, kwamen bijna van de grond bij een beetje wind. Niet erg comfortabel, bovendien heb ik erg vaak met stukken gestaan met mijn vorige auto's, het is niet erg fijn om als dame in 'the middle of nowhere' om 2 uur s'nachts met panne te staan.
Ik heb uiteindelijk een Polo gekocht omdat ik een leuke, zuinige, goedkope maar toch ruime auto wilde hebben. Ik neem regelmatig mijn Duitse Herder in de kofferbak mee en die heeft alle ruimte. Ook heb ik na een dagje Ikea een bank, TV tafel en salontafel plus nog eens 3 mensen in die auto gekregen! Ik heb nu een paar duizend kilometer met mijn Polo gereden en ik heb nog geen enkele keer stukken gehad! Voor betrouwbaarheid krijgt deze een 10! Dat vind ik erg goed aangezien deze auto al 13 jaar oud is! Het is geen snelheidsduivel maar zijn gewicht in combinatie met de motor zorgen voor een pittig autootje, de halve race-stoelen zorgen voor een sportief interieur en het model vind ik tijdloos. Volkswagen is een erg goed en betrouwbaar merk, ik zou er zo weer een kopen!