Toyota Corolla 1.4 D4-D Linea Terra (2007)

Toyota Corolla
Toyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota CorollaToyota Corolla - interieurToyota Corolla - interieurToyota Corolla - interieur

UitvoeringCorolla 1.4 D4-D Linea Terra
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2009

Onopvallende, probleemloze auto

Deze Corolla heb ik al anderhalf jaar maar omdat het zo'n onopvallende auto is en omdat er nooit iets mee is heb ik nog geen review gemaakt. Nu toch maar iets geschreven

De motor is getuned en heeft nu 114 pk en een maximum koppel van 266 Nm bij ca. 3600 toeren.
Wegrijden gaat dus nog niet heel vlot maar als hij toeren heeft, gaat hij als een speer. De motor/auto is voor een wat ouderwetse diesel opvallend stil. Reparaties hebben we er nog niet aan gehad.

Het verbruik ligt bij veel snelwegkilometers op 1 op 20/21 en daar hebben we hem ook voor gekocht (goed voor de ijsbeer e.d.) Bovendien ben ik van huis uit een Honda/Toyota rijder omdat dit meestal probleemloze auto's zijn

We gebruiken deze auto als gezinsauto (2 kinderen, 10 en 13 jaar). Achterin kan het nog wel maar over 2-3 jaar verwacht ik dat het voor de kinderen te krap wordt. Ik ben nml. 1.93 m en heb de stoel helemaal naar achteren staan. We zullen dan wat anders moeten kopen.

PRIVATE LEASE Toyota Corolla