Toyota Celica 2.0i Turbo 4WD (1992)

autoreview

Toyota Celica

Signalement

UitvoeringCelica 2.0i Turbo 4WD
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1992
Jaar van aanschaf2000
KM-stand bij aanschaf160.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Ik ben eigenaar van de Carlos Sainz editie. Hiervan zijn er 5000 in een gelimiteerde editie wereldwijd uitgegeven. Deze editie heeft onder andere wat meer vermogen, een water-air intercooler, standaard volledig lederen interieur. De 205 pk’s worden op een monsterachtige wijze door de permanente vierwiel aandrijving op de weg gezet. Een heerlijk luxe auto, met een gigantisch vermogen en een goede basis om verder te tunen. Nadelen zijn het ietwat hoge gewicht (in mijn geval 1300 kg vanwege gewichtsbesparende modificaties), hoge onderhoudskosten en een behoorlijk benzineverbruik.

PROBLEMEN

Problemen zijn onder andere geweest: gescheurde radiator, poreuze vaccuumleidingen, koppakking, versleten keerringen en pakkingen.

3,0
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens