Toyota Avensis Wagon 2.0 Linea Sol (1998)
Uitvoering | Avensis Wagon 2.0 Linea Sol |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2000 |
Ik vind deze Avensis een afknapper t.o.v de vorige Carina. Ik vind het hinderlijk dat de elleboog steun zo laag zit, maar daar had ik zelf bij aankoop beter op kunnen letten.
Motorisch geen enkele klacht, start altijd meteen, rijdt lekker rustig en soepel, maar.......verder hebben we er veel trammelant en onkosten aan. Diverse extra keren naar de garage. De garagehouder helpt steeds goed en zegt dat we er gewoon erge pech mee hebben.
Gezien de testen uit binnen en buitenland is dat ook zo, maar ik ben wel benieuwd naar anderen met klachten.
* Stuurhuis vervangen; dit viel nog net binnen de garage garantie.
* Alarm dat opeens afgaat.
* Afstandsbediening die iedere keer ontregeld is zodat je met gierend alarm en een rood hoofd je eigen auto moet openen. Dit Alarm heb ik ten einde raad maar definitief laten verwijderen.
* Cruise control kabel gebroken.
* Natte voeten, duur probleem want waar komt het vocht vandaan? Een speurtocht van een dag leek de oplossing te brengen, iets met de airco of zo, het water komt van de bijrijdersplek naar de bestuurder(okt 2002). Maar....nu is opnieuw de vloer bij de bestuurder doorweekt.
* Achterruit rubber laat los.
* dashboard lampje(Groen) kapot en een andere vervangerskleur (geel)
* binnenverlichtingslampje meerdere keren defect
* knikkend gevoel in stuur bij langzaam scherp draaien.