Toyota Avensis 2.0 D4-D Linea Terra (2001)

Uitvoering | Avensis 2.0 D4-D Linea Terra |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Deze wagen had ik gekocht om mee te lessen, gewoon een gewone auto zonder poespas. Beetje opgeleukt met spiolertje en velgen je kan het wel. Nou het is een beer van een auto ruim 200000 mee gereden en alleen beurtje op zijn tijd.
Waarom de Avensis? Nou lekker ruim voor mezelf maar ook voor de leerlingen. Redelijk zuinig en redelijk hoog koppel, wat erg handig is voor de beginnende bestuurder.
Helaas de koppeling (wat geen wonder is) maar deze lag er wel erg snel uit maar kreeg gelukkig een nieuwe van de dealer dit gebeurde maar liefst 2x.
Een stinkende airco.
En een lichte afwijking aan het stuur hij ging een beetje naar links moest uitgelijnd worden maar dit kregen ze niet voor elkaar bij de dealer (deze bestede dit echter uit aan derde maar dat mocht niet baten) dus ging ik maar zelf naar een beunhaas en deze lukte het in een keer (beetje jammer). Een wiellager links is vervangen was kapot.
Verder niks niet meer dat ik weet in ieder geval!
Dus best wel goede auto dus, want met lessen krijgt een auto nou eenmaal behoorljk op zijn donder omdat er misschien wel 90% mee in de stad wordt gereden.