Toyota Auris 1.8 Hybrid Black Edition (2018)

autoreview

Toyota Auris
Toyota AurisToyota AurisToyota Auris faceliftToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota Auris faceliftToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota Auris Tourer SportsToyota Auris Tourer SportsToyota Auris Tourer SportsToyota Auris Tourer Sports

Signalement

UitvoeringAuris 1.8 Hybrid Black Edition
Versnellingen1, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf40.100 km
KM-stand laatst69.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Van hatchback naar TS

 • 69.500 km

Mijn eerste en meteen ook mijn laatste review over mijn Auris, die we vorige week inruilden voor een Auris TS. Een grotere koffer, wat nodig werd met twee opgroeiende kinderen.
Ik heb niet getwijfeld om opnieuw een Auris te kopen. We rijden inmiddels al enkele jaren zowel privé als zakelijk hybride en dat bevalt prima. Komt bij de betrouwbaarheid van de Toyota-hybrides, de sterke service van mijn garage (Toyota Janssens in Zwijndrecht, België) en de garantie vanuit Toyota zelf.
De voorbije jaren met de hatchback kan ik kort samenvatten : probleemloos. De auto bracht ons zonder zorgen overal naartoe. Het is een auto om comfortabel en zorgeloos van A naar B te rijden, prestaties zijn bijkomstig. Ik genoot (en geniet) van de rust aan boord. De CVT die af en toe loeit, neem ik er graag bij. Het verbruik zit na twee jaar op 4,6l/100 km.

Valt er dan niets te klagen. Jawel, de ophang van de Black Edition is wat hard, ik merk dat het in de TS in Comfort-uitvoering beter is. Het ingebouwde navigatiesysteem gebruik ik nooit, wegens te traag.
De hatchback heeft ondertussen al een nieuw baasje gevonden, binnenkort schrijf ik een eerste review over de TS.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens