SsangYong Korando TD 2.3 (2000)

autoreview

Ssang Yong Korando
Ssang Yong KorandoSsang Yong KorandoSsang Yong KorandoSsang Yong KorandoSsang Yong KorandoSsang Yong Korando - interieur

Signalement

UitvoeringKorando TD 2.3
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2003
KM-stand bij aanschaf94.000 km
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 55%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Na veel twijfelen of een dergelijke minder bekende auto betrouwbaar is kan ik zeggen geen moment spijt gehad te hebben van deze aanschaf. Het instappen is voor kleinere mensen wat lastiger maar ik (1.83) heb er geen moeite of problemen mee. Veel bekijks met deze hoog op de poten staande terreinauto die zeer comforabel rijdt. Het zoeft over de weg als een Amerikaan, soepele vering, alles aanboard, luxe uitrusting en een zeer betrouwbare motor.
Ook in het terrein weet hij zijn mannetje te staan. Het plaatstaal zit goed in de lak en is voldoende dik. Er zit geen enkel parkeerschade deukje in. Kunststof van bumper wa wat grijzer geworden, maar met kunststof renewer weer als nieuw.
Enige nadeel: de koppeling gaat wat zwaar.

PROBLEMEN

Behalve een onder garantie vervangen accu en de uitlaat na 6 gebuikersjaren is er in de 55000 km die ik er mee gereden heb niets vervangen.Het is starten en rijden met deze auto. ik heb nog nooit zo’n probleemloze auto gehad.
Nu zijn echter de voorbanden (na 55000 km) na vervanging toe, maar dat vind ik normaal voor het aantal km.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens