Seat Marbella Special (1996)
Uitvoering | Marbella Special |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Seat Marbella Fun 0.9
Ik heb mijn auto in augustus 2006 gekocht. Omdat ik net mijn rijbewijs had was dit een goed beginners-autotje. De auto is zeer zeker zuinig. Ik rij bijna altijd 1 op 17. Dus dat is heel voordelig. Ook de wegenbelasting is laag. Dus goedkoop is ie wel. Helaas is de comfort niet je van het. Maar goed dat verwacht je ook niet op deze auto. Er zit nog een handmatige shook op. En een achterruitwisser is ook niet van toepassing. De pook is meer het idee van een lepel in een soeppan en niet makkelijk te gebruiken. De achterbank is makkelijk te verwijderen. Omdat het een soort hangmat is. Een doek tussen 2 palen. (Zit echt voor geen meter). Ik moet wel toegeven dat er veel plaats in de kofferbak zit. Ik kan er eigenlijk altijd alles in kwijt. Toch is het mijn eerste wagentje en ben ik er best trots op. Het heeft me wel goed leren rijden.
Mijn koppakking is lek. Daarom piept de motermanagment alsmaar. De gaspedaal is wisselend van terugkracht. En de pook schiet soms terug uit versnelling 5. Maar alleen als ik hem daar in zet. Niet als ik de koppeling omhoog heb. En als ik 110km/h rijdt trilt ie als een gek. Dus laat staan dat je harder gaat rijden. Daarom moet ik ook de auto verkopen omdat het niet meer waard is om hem te maken.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee