AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Seat Alhambra 2.0i Luxe (1997)
Uitvoering | Alhambra 2.0i Luxe |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 1997 |
Hele lekker auto... Heerlijk hoog zitten en dus goed zicht op de weg.. Alleen sommige elementen in het interieur zijn wat slap. Het is natuurlijk gewoon een VW alleen met een andere naam. Hij is zelfs al als verhuisauto gebruikt! Alleen die 2.0 is vrij slap voor zo"n auto.. helaas was de 1.8T nog niet leverbaar op het moment van aanschaf.
Geen speciale problemen!
7,5
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Seat Alhambra 1.4 TSI Xcellence, 7-Persoons, Panoramadak, Camera, Apple Carplay/Android Auto, ACC, Stoelverwaming, Navigatie
- 2020
€ 27.900

Seat Alhambra 1.4 TSI FR-line 7-Persoons, Panoramadak, Keyless entry, Elektrische schuifdeuren,
- 2017
€ 24.900

Seat Alhambra 2.0TSI 220Pk Dsg 7P FR-Intense PANO | XENON | CAMERA | CARPLAY | NAVI | ELEK TREKHAAK | STOELVERW | LMV 18''
- 2018
€ 29.950
Test: Nissan Micra (2025) – Copy paste Renault 5?
‘Kale’ Tesla Cybertruck RWD is alweer geschrapt
Nieuws
20 verschillende modellen: deze Stellantis-auto’s zijn er met ‘Hybrid 145’-aandrijflijn
Nieuws
Grote verschillen tussen merken in tevredenheid over werkelijke actieradius vs WLTP