Seat Alhambra 2.0 TDI 184pk Style Connect (2015)
Uitvoering | Alhambra 2.0 TDI 184pk Style Connect |
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Ruime reisauto
Na bijna 3 jaar en 90.000 kilometer kan ik wel zeggen dat dit een comfortabele reisauto is.
Een echte familie-auto.
Echt goedkoop is het natuurlijk niet maar je krijgt wel ruimte voor je geld.
Ik kan wel zeggen dat ik een schuifdeuren-fan ben.
Zeker met kinderen is de in -en uitstap ideaal.
Op onze uitvoering is het nog elektrisch ook.( .. en even stoer om dan via de afstandsbediening het te openen en te sluiten)
Het grote panorama schuifdak kan ver open en ziet er fantastisch uit ( persoonlijk zou ik nooit geen panorama schuifdak nemen wat niet open kan)
De 184 pk diesel met dsg-automaat doet goed zijn werk en is een goede combinatie in deze auto.
De grote draaicirkel van de auto is een minpunt. (inparkeren) Ook grijpt de ESP redelijk vroeg in.
Nog een nadeel is het ad-blue bijvullen. Deze Seat kan maar 8000 km rijden en dan moet je al naar de garage om bij te vullen. (raar, onze vorige auto, in principe dezelfde auto, een VW Sharan 170 pk tdi handbak kon meer dan 20.000 km ver)
Maar met de 70 liter tank kun je toch altijd 1000 km ver komen en dat is wel weer lekker ( hekel aan tanken)
De ruimte in de auto ( 7 persoons) is prima.
Zelfs de achterste stoelen zitten goed voor grotere personen. ( het is dan ook een full-size MPV, voor Europese begrippen.
De Seat is een aanrader voor gezinnen met 4 of 5 kinderen.
De Seat is erg comfortabel en tot nu toe erg betrouwbaar.

Seat Alhambra 1.4 TSI Style Business Intense Automaat, Airco(automatisch), Multimediasysteem, App connect(opt), Cruise control, Stoelverwarming, Elektronische achterklep en schuifdeuren, etc etc, Nette auto, 1e eigenaar, Dealer onderhouden
- 2018

Seat Alhambra 2.0TSI Dsg 220Pk FR-Intense PANO| BI XENON | LEDER ALC. | CAMERA | ELEK. DEUREN | MEM.STOELEN | CAMERA
- 2018

Seat Alhambra 2.0 TSI 221PK 7-Zits Pano.Dak Leder Xenon Elek.Deuren/Klep Geïntegreerde kinderzits *Complete Alhambra* 88340km!
- 2017