AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Seat Alhambra 1.9 TDi 130pk Stylance (2005)
Uitvoering | Alhambra 1.9 TDi 130pk Stylance |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Auto gekocht op een veiling, uit de lease. Netjes aan de buitenkant, boeken in orde, mooie navigatie (inmiddels gejat) en (half)leren bekleding. Park Distance had de vorige niet, vond het ook niet nodig, maar nu ik er aan gewend ben, toch wel erg fijn. Al mee op wintersport geweest, lekker doorgereden en redelijk zuinig. Wilde hem laten tunen, maar dat werd afgeraden vanwege de kilometerstand.
Gewoon goed...
Auto bijna en jaar in bezit en geen problemen tegengekomen, rijd prima, trekhaak eronder en de caravan er achter, geen probleem.
4,0
Uitgelicht aanbod

Seat Alhambra 2.0 7Persoons Ecc Lmv Radio/cd Pdc Trekhaak Expedition
- 2007
€ 4.440

Seat Alhambra 1.8-20VT Dynamic Style | Clima | Cruise-control | PDC | Stoelverwarming | 1e eigenaar 78.000 KM!! NAP NL auto!! |
- 2009
€ 8.945