Renault Mégane RXE 1.9 dTi (2000)

Renault Mégane RXE 1.9 dTi (2000)

UitvoeringMégane RXE 1.9 dTi
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2008

Auto ingeruild

Ik heb deze auto met LPG-G3 installatie gekocht kwam net van de lease maatschapij waar hij al verschillende problemen had gahad maar volledig was nagekeken door de dealer voor dat hij in de verkoop ging. Ik vond het een goedkope luxe auto en met de kilometers die ik maakte +/- 15000 km/jr een leuke auto om te rijden. Ik heb in de tijd dat ik hem heb gehad flink wat elende gehad met de gas installatie voor de rest een prima auto. Mijn laatse probleem voordat ik hem verkocht wat een verstopte katalysator waardoor ik geen power meer had, deze kosten werden teveel en ik heb gekozen om deze auto in te ruilen voor een andere, diesel omdat ik meer kilometers ga maken.

7,5

PRIVATE LEASE Renault Mégane