Porsche 944 (1984) #2

Porsche 944 (1984)

Uitvoering944
Bouwjaar1984
Jaar van aanschaf2007

Het begon allemaal vroeger, toen ik 4jaar was wist ik al praktisch alle merken auto’s die te koop waren uit mijn hoofd.
Natuurlijk was een Porsche...’je van het’...maar als ik toen wist dat ik nu op mijn 21e, er een zou bezitten had ik waarschijnlijk vanaf die dag al een glimlach op mijn gezicht!
Nu ik 4 maanden geleden op zoek ging naar een nieuwe auto omdat ik was uitgekeken op mijn Fiat, wist ik absoluut niet wat ik wilde.
De coupe-achtigen hadden mijn voorkeur, maar er zijn wel duizenden leuke coupe’s op de markt.
Vandaar dat ik mijn vader vroeg om hulp bij het zoeken en zodoende zijn we naar meerdere Porsche’s(924) gingen kijken....van Groningen tot aan Limburg.
Maar mijn Porsche zat er maar niet bij. Totdat ik ging kijken naar een ander model namelijk de 944. Ook hier waren de eerste 10 niet naar mijn zin( Ook al ben ik niet eens zo moeilijk).
Uiteindelijk in Hengelo geslaagd bij een Porsche Specialist. Ik heb deze auto nu 3 maanden en ben er heel blij mee. Al met al, kan ik veel mensen deze auto aanraden ook al lust hij graag dure euro 98(hij liever dan ik) en zijn onderdelen iets duurder....het rijgenot maakt het voor mij helemaal goed!!!

wat kleine dingen.