Peugeot Expert 230c 2.0 HDI 80kw (2003)
Uitvoering | Expert 230c 2.0 HDI 80kw |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
er is een einde aangekomen
heb deze auto nieuw aangeschaft in 2003.gelijk heb ik er een aantal opties bijgenomen omdat ik er toch vrij veel voor me werk mee onderweg ben.heb de eerste jaren weinig onderhouds kosten gehad.wel het reguliere onderhoud volgens fabrieks specificatsies.wel tussen door een paar dingen stuk gegaan 2 x turboslang.hoofdrem cilinder.afgelopen jaar met apk groot onderhoud gehad voorste draagarmen en nieuwe fusees.nieuwe achterdemper.nu zijn er nog wel wat problemen met de airco pomp hij doet het wel maar wil niet altijd aanslaan.1x is de koelmotor vervangen.ben van plan om in iedergeval de 500000 km te gaan halen.probleem met de airco lijkt nu opgelost te zijn.dit was te wijten aan het relais hier was een soldering licht ingescheurd dit is gesoldeerd een voorlopig doet hij het weer.nieuw relais kostte €87,00
dus voorlopig maar even aan kijken of alles blijft werken.vandaag weer de jaarlijkse apk gehad er was wel weer het een en ander aan de hand nl schakelaartje voor de cruisecontrol-achterasrubbers-remcilinder achter lek 2 nieuwe voorbanden.verse motorolie en div filters.automatische spanrol.dat was het wel weer zo'n beetje.vorige week een nieuwe achterband laten monteren i.v.m breuk in het loopvlak.en afgelopen week liet ie me voor het eerst in de steek het was die zaterdag ochtend -17 motor ging 2 keer rond en daarna was het over en uit.wegenwacht er bij gehad die heeft me weer op gang geholpen.auto daarna gelijk maar weg gebracht naar de garage voor een nieuwe startmotor.ze hadden me al ongeveer 1,5 jaar terug al eens verteld dat de startmotor niet heel erg braaf meer was.en deze nacht vorst de nekslag betekende.onderussen is er al weer het een en ander vervangen n.l de stuurpomp en de intercooler.vandaag 15-05-2012 de 300000 km gepasseerd.gister weer een beurt uitlaten voeren.nieuwe filters en olie.+ een nieuwe band nu weer 2 goede banden voor wel een paar kleine dingetjes een paar lampjes die eigenlijk niet mogen (ledlampjes).en een kleine electronische storing.van de week een mooie km stand bereikt 6x3 naast elkaar.helaas is er een einde aangekomen ik kreeg geen voorrang en nu is het afgelopen na ruim 15 jaar er mee gereden te hebben