Peugeot 307 Break XS 1.6 HDiF 16V 110pk (2006)

Peugeot 307 Break XS 1.6 HDiF 16V 110pk (2006)

Uitvoering307 Break XS 1.6 HDiF 16V 110pk
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2011

Auto opgehaald!

Vandaag mijn 307 opgehaald bij de dealer! Waarom een 307 HDI? Wij hebben nog een Ford Focus Wagon 1.6 16V, met deze auto 2 jaar op vakantie geweest met de caravan aan de haak. Géén succes, de Focus kon 'm bijna niet van zijn plaats krijgen. De Polo was aan vervanging toe en daarom gekozen voor een familie-auto mét een aardig koppel. De benzinemotoren van 2006 hadden nog niet zo'n hoog koppel en daarom gekozen voor een diesel. Daarbij kwam dat de 307 erg lekker zit en alles aan boord heeft wat een verwend mens vanuit een 2001-Polo kan wensen! Cruisecontrol is wel erg lekker!

De laatste loodjes...

Het is bijna zover, aanstaande woensdag haal ik mijn nieuwe Peugeot 307 Break op bij de dealer.
Er zit een trilling in deze auto welke de dealer er niet uit krijgt. Na vervanging van oa. aandrijfassen, schokdempers achter en de koppeling is het probleem van trillen nog steeds niet verholpen. De dealer heeft een andere 307 Break gevonden en vanaf woensdag ga ik daar mijn kilometer in maken.

7,0