Opel Corsa 1.0-12V (2002)

Uitvoering | Corsa 1.0-12V |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Onze vorige auto is helaas total loss verklaard naar een ongeluk want ons voor het blok zette op korte termijn een nieuwe occasion op te sporen.
We vonden onze Opel 1.0 Eco bij garagebedrijf Homan in bedum (super service zie dealer review). Deze zwarte Opel 1.0 Eco sprak ons gelijk aan door zijn sportieve uiterlijk en de weinige kilometers op de teller. Deze auto is vrij basic zitten geen elc. ramen op geen centr. deurvergrendeling enz. Maar voor de rest is het een super auto! Prima rijgedrag en een verbruik van zeker 1 op 20! Dit jaar hebben we behoorlijk veel kilometers gereden (28.000) wat eigelijk te veel is voor een 1 liter auto we hebben dan ook besloten voor de grote reparatie kosten en APK de auto in te ruilen en een nieuwe Daihatsu Sirion 2 te kopen.
Totaal geen problemen gehad alleen de banden laten vervangen waar een dikke 25.000 kilometer op was gereden.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee