Nissan Almera Tino 1.8 Ambience (2000)

Nissan Almera Tino 1.8 Ambience (2000)

UitvoeringAlmera Tino 1.8 Ambience
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2006

Prima auto-lekker ruim en veel opties. Ik heb een nissan almera tino ambiance audio+ met alle opties. Dus eigenlijk een elegance maar dan zonder navigatie (mazzel, ik heb een tomtom). De kofferruimte is even wennen want die van mijn vorige auto was veel groter. Maar je kan de rolhoes er makkelijk uithalen en dan heb je ruimte genoeg. En met een stoel thuis of alles eruit lijkt het wel een bus. De trekkracht vind ik o

bij thuiskomst bleken de mistlampen het niet te doen.
bleek een kapot relais te zijn (garatie)

en de motor starten deed ie soms slecht (vooral als ie warm was).
was een defecte startmotor (garantie)
revisie startmotor geplaats

probleem startmotor na een week weer begonnen.
wederom onder garatie gerepareerd.
nu nieuwe startmotor gehad.

steentje door rechter mistlamp voor (jammer, geen garantie)
nieuwe mistlamp 111 euro en met inbouw 170 euro.
gewoon zelf ingebouwd en dus een besparing van 59 euro.

in maart problemen met kachel.
gaf alleen warme lucht.
netjes gemaakt.
kabel los geschoten.

10 juli 2007
ruitenwissermotor voor gaat het begeven.
volgens garage geen garantie meer.
kan het zelf gaan maken.
wacht er nog wel even mee (geen geld)

20 oktober 2007
kachel weer alleen warm.
wordt netjes gemaakt.
ook ruitenwisser wordt gemaakt.
garage wil toch nog de ruitenwisser onder de garatie maken.
hulde voor de garage.