Nissan Almera 1.6 SLX (1996)
Uitvoering | Almera 1.6 SLX |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 1999 |
Prettige auto, met redelijk voldoende vermogen om een caravan te trekken (alhoewel hij in de bergen met ingeschakelde airco niet meer mee kan komen.
Heeft in deze vijf jaar dat ik hem in mijn bezit heb gehad me niet direct in de steek gelaten. Heeft in de afgelopen maanden me twee keer geweigerd te starten, direct nadat ik hem uitgezet had en hem weer wilde starten (waarschijnlijk weerhield de electronica dat, want na tien minuten stilstand starte hij weer direct). Veel luxe aan boord.
Eigenlijk gewoon een goede auto. Bij de dealer waar ik deze auto gekocht heb was de service maar matig (slecht afregelede motor, geen olie wissel etc. etc.) Nadat ik bij een andere dealer de auto in onderhoud heb gedaan, hiervan verder niets dan lof. Goed, betrouwbaar en ook betaalbaar!
Eigenlijk geen noemenswaardige problemen buiten de gebruikelijke slijtage gevallen. Heeft nog steeds de originele fabrieksuitlaat(....)