Nissan 100 NX 1.6 SLX (1992)
Uitvoering | 100 NX 1.6 SLX |
Bouwjaar | 1992 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Nissan 100NX is een leuke sportive auto voor mensen die net hun rijbewijs hebben
ik heb de auto ongeveer in november 2006 gekocht en hij bevalt me prima ik kom
van A naar B en kom zonder problemen aan en met zomer dat kan ik mijn auto omtoveren tot een T-bar wat dus super is zn verbruik ligt tussen de 1:10 en de 1:14
Op veel site’s zeggen de meesten van het is een leuke auto zonder topprestatie
nou zo erg is het ook weer niet van voor een 1.6 16v carburateur en 90 pk is hij
best wel vlot en zn weg ligging is ook niet verkeerd en dan heb ik hem nog niet eens verlaagt dus ik vind het een leuke sportive auto met een beetje een prestatie :P
-Alleen je moet goed op letten dan het targa dakje niet lek is zoals wat die van mij
was alleen heb ik dat stukje wat los zat weer kunnen plakken met speciaal lijm.
-Als ik mijn auto was of als het geregent heeft heb ik altijd een natte vloer bij de bij rijders stoel :S wat ook niet zo fijn is.
-Als mijn auto soms stationair loopt dan begint de naalt beetje op en neer te gaan en dan valt hij ineens uit of ik nu onder weg ben of ik kom bij mijn bestemming aan maakt niet uit.
-Ik heb ook al gehad dat als ik wou inhalen tussen de 100 km/u 120 km/u had hij ineens geen vermogen meer en dan daalde hij helemaal tot bijna stilstand en dan kan ik weer gebrekkig door rijden
P.S. als iemand hier weet wat er mis is laat ff een bericht achter