Nissan 100 NX 1.6 SLX

autoreview

Nissan 100 NX 1.6 SLX

Signalement

Uitvoering100 NX 1.6 SLX
Versnellingen5, Handgeschakeld
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Nissan 100NX 1,6

In Nederland zie je bijna alleen de 1.6 uivoering met uitneembaar dak. Heb 2 van deze auto's gehad, dus deze revieuw slaat op 2 exemplaren. Het uitneembare dak is leuk zolang de auto beweegt, moet je zomers stilstaan (file) dan wordt het interieur een broeikas. Als je in deze auto zit, dan zit je laag, en zie je het asfalt alleen als je rechtop gaat zitten, dat is lastig bij stoepranden en zo. Let op bij aanschaf op de staat van de kokerbalken en achterwielkuipen. Heb er een naar de sloop moeten brengen omdat de roest te ver gevordert was. Verder is het een heerlijke reisauto!

3,8
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens