Mitsubishi Outlander 2.0 2WD Invite Plus (2005)

Mitsubishi Outlander
Mitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi Outlander - interieurMitsubishi Outlander - interieur

UitvoeringOutlander 2.0 2WD Invite Plus
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Heb net sinds oktober de Mitsubishi Outlander 2,0l Invite Plus in de kleur zwart. Het is een zeer mooie en ruime auto die motorisch heerlijk rijdt, en een gemiddeld verbruik heeft van 8.2 l op 100 km.
De auto rijdt stevig en is niet van de weg af te krijgen en is van binnen met mooie en goede materialen afgewerkt, en komt zeer betrouwbaar over. Wel wil ik even kwijt dat bij alle nieuwe auto´s die ik heb gehad, dit de enige is waarbij ik niet terug moest naar de dealer. Dus zeer tevreden! Ook heb ik de caravan er al achter gehad dit is dan voor deze auto géén probleem!

Geen! Maar wat mij nu wel opvalt zijn toch kraakjes en rammeltjes in vooral de deuren, verder vind ik de benzinetank te klein en werkt de boordcomputer niet goed en kun je er niet veel van op aan hoever als je nog kunt rijden. Dan valt me vooral met lange ritten naar bv Oostenrijk dat de kachel niet continu de aantal graden aanhoudt je hebt het soms koud terwijl er 26 graden op staat. Verder nog steeds tevreden.

PRIVATE LEASE Mitsubishi Outlander