Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)

autoreview

Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)
Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)Mercedes-Benz V 220 CDI Ambiente (2000)

Signalement

UitvoeringV 220 CDI Ambiente
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Met m’n vorige V-klasse had ik onnoemelijk veel moeilijkheden maar gelukkig ook een onderhoudscontract!
Na 100.000 km ellende met deze wagen kreeg ik een telefoontje van Mercedes-Brussel... Ze hadden gemerkt dat ik veel problemen had met deze wagen en wilden een deal maken als ik de nieuwe versie kocht, die V 220 cdi dus...

Ik was beter nooit op hun ’deal’ ingegaan want de problemen hebben zich ondertussen weer opgestapeld... Problemen met de remdruk met cardans, dure herstellingen aan de motor, airco kapot, deuren die openen en sluiten als ze er zelf zin in hebben, allerhande meters die het niet meer doen, binnenverlichting die het laat afweten, turbodruk weggevallen enzovoort enzoverder... De factuurbedragen zijn soms hallucinant!
Ik heb mijn les ondertussen wel geleerd, Mercedes heeft bij mij afgedaan!
Als er al één punt positief is aan deze wagen , jawel , de ruimte en de moduleerbaarheid, op voorwaarde dat je geen rugpatiënt bent want dan raak je gegarandeerd in de kliniek door het gewicht van de individuele zetels!

P.S. M’n auto voor deze twee miskleunen was ook een Mercedes, een 25OTD! Ik heb er zonder problemen 412.OOO km mee gereden! Toen waren ze nog betrouwbaar.

PROBLEMEN

Teveel om op te noemen.
Ze waren wel duur !

1,8
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens