AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mercedes-Benz SLK 200 Kompressor (2005) #3
Uitvoering | SLK 200 Kompressor |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
zeer fijne auto
Aangekocht na eerst een R170 automaat in bezit te hebben gehad de R171 automaat is een echte verbetering. Ik gebruik de auto alleen voor plezierritjes en als het kan op vakantie de laatste was via Oostenrijk waar ik een paar bergpassen heb gereden door naar Italie. ik heb zeer steile beklimmingen gereden en geen centje pijn wel heb ik de originele audio vervangen voor een Android audio met Apple carplay voorlopig denk ik er niet over na om deze in te ruilen dus zal er als het goed is nog jaren plezier aan beleven.
9,5
20 jaar terug
Toen diesel nog de toekomst had: rijden met Mercedes SLK 320 CDI Triturbo en SL 400 CDI Biturbo
Op Zoek Naar
Met deze roadsters van €13.000 beleef je ultiem zomergenot
Autotest
Mercedes-Benz SLK 200 Kompressor (2007)
Vergelijkende test
Test: Mazda MX-5 Roadster Coupé - Mercedes SLK 200