Mercedes-Benz E 220 d Coupé Ambition (2014)

Mercedes-Benz E 220 d Coupé Ambition (2014)

UitvoeringE 220 d Coupé Ambition
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014

Een review van de auto van mijn Vrouw

Bovenstaande foto van de auto is niet van mij (wel exact hetzelfde model en uitvoering) , maar kon geen fatsoenlijke foto's vinden van onze eigen E220 Coupe dus die komen nog een keertje.

3 jaar in bezit en het werd tijd om eens een review te schrijven over deze auto. Ook al is er niet veel te melden overigens want de auto is perfect en doet wat hij moet doen.

Waarom een E220 Coupe :

We gingen op zoek naar een betrouwbare auto die kon worden gebruikt voor veel werk verkeer en die er goed uitziet en vooral rijd. Na eerst bij BMW en Audi langs te zijn geweest was de keuze van mijn vrouw verkocht toen ze de E220 coupe zag staan in het zwart. Het is een redelijk unieke auto, want je ziet niet veel coupe versies rijden in Nederland. Ook de Afschrijving valt mee van deze auto.

Conclusies :
Werkelijk waar de auto stuurt en rijd geweldig, tot zover kan geen enkele auto hieraan toppen die we ooit in het bezit hebben gehad of hebben.

De vering bijvoorbeeld kan je aanpassen aan de wegomstandigheden, dit is echt een super functie!

De leren stoelen zijn zo prettig om in te zitten dat je er bijna in slaap van valt, de hele stoel past zich aan jouw lichaam aan.

Problemen die we zijn tegengekomen in 3 jaar en 120.000 km tijd ? Helemaal niets op reguliere beurtjes na en een nieuwe set banden.

Het Verbruik ligt gemiddeld op :

Stadsverkeer : 1:13
Snelweg : 1:16
Gecombineerd : 1:15

Prima Auto om aan te schaffen en om te rijden.

9,5