| Uitvoering | CLA 250+ EQ Business Solution AMG |
| Bouwjaar | 2026 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Gewoon goed echte MB
ik lees aandachtig alle goede en minder goede reacties.
Zelf ben ik weer overgestapt van een BMW i4 e35 naar de CLA 250+ AMG edition 1. Dat betekent Matt zwart dus, zeker weer een Glas coating. Verder zitten nagenoeg alle opties erop.
Nu ff een reactie op een aantal dingen.
Koppel is prima, gaat meer dan prima mee in het verkeer (snel genoeg ).
Wat sturen betreft prima, je kan in alle rijstanden de bekrachtiging instellen.
Het smaak gevoelige interieur vind ik persoonlijk prima. Mooier dan het simpele van de BMW. Wel raad ik aan om op alle aanraakschermen een screenprotector te zetten, je ziet alle vingers op alle schermen en ik heb ze alle drie werkend. De interieur verlichting is voor mij perfect en ook veel instel mogelijkheden.
Navigatie: zeer tevreden. Heb wel de argumented reality nav. werkt subliem. Ook fijn is dat het scherm in het midden, op voor camera gaat bij een verkeerslicht. Hoef je niet heel de tijd omhoog te kijken.
De slide knopen moet je aan wennen echter een tikje op + en - werkt ook.
Ik vind het wel een gemis dat je niet via je stuur een ander nummer of zender kan opzetten.
Het Burmeister systeem klinkt pico bello.
De stoelen zitten overigens prima en zijn goed in te stellen.
Achterin zitten, ja daar koop je geen coupe auto voor.
Head up display is ook prima in te stellen en er zit ook het navigatiesysteem in.
Ik heb overigens zitten zoeken om het bestuurders Dashboard te veranderen, dat ging bij het oude model wel nu dus niet.
Verder top auto aanrader en zeker in Matt zwart nog niet een tegen gekomen.